
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g chouriço s/ pele cortado em pedaços
- 80 g linguiça cortada em pedaços
- 150 g presunto cortado em pedaços
- 60 g banha de porco
- 60 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 50 g azeite
- 150 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 6 ovos grandes
- 600 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 2 pernas de frango cozidas e desossadas
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 559.3 kcal / 2340 kJ
- Protein
- 24.9 g
- Tuk
- 30.2 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Sodík
- 776.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabanadas
55min
Bolo-rei escangalhado
6hod.
Bola rápida de carne
55min
Regueifa da Páscoa
3hod. 15min
Covilhetes de Vila Real
1hod. 25min
Folar de Valpaços
4hod. 20min
Folar de carnes
2hod. 20min
Picado de abelha
40min
Bola de bacalhau de Lamego
1hod. 20min
Folar transmontano
3hod. 50min
Pataniscas de bacalhau
50min
Bola de carne
1hod. 20min