Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Orangenfruchtfleisch (Schale inkl. weißem Anteil entfernt, siehe Tipp), in Stücken
-
100
g Campari
nebo 100 g Aperol - 10 g Sonnenblumenöl
- 1 Packung Gelierzucker 2:1 (à 500 g)
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1936 kJ / 462 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Pfirsichmarmelade mit Banane und Thymian
1h
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35 Min
Waldbeerenmarmelade
55min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55min
Feigensenf
55min
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Feigenmus mit Zwetschken und Sherry
1h 5min
Heidelbeermarmelade
55min
Traubengelee
1h
Orangenmarmelade "Die Englische"
1h 10min