Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Bio-Orangen
- 1 Bio-Zitrone
- 1 Packung Gelierzucker 1:1 (à 1000 g)
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3191 kJ / 762 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 184 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Orangenmarmelade "Aperitivo"
1 godz.
Powidl
8 Std.
Brombeermarmelade mit Crémant und Vanille
30 Min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1óra 10p
Traubengelee
1 godz.
Erdbeermarmelade
25 min
Ribiselgelee
55min
Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee
2 godz. 20 min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Quittenmus
1 Std. 45 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Heidelbeermarmelade
55min