Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen, etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter, in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl, zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 663 kJ / 158 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Marillenröster
30 Min
Rumkugeln von Dr. Oetker
30 Min
Kokosbusserl
25h
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Vanillekipferl von Dr. Oetker
1 Std. 30 Min
Omas Hausfreunde
45 Min
Gefüllte Lebkuchen
11 Std. 30 Min
Marilleneis
15 Min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2 Std.
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min