Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen, etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter, in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl, zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 663 kJ / 158 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2h
Omas Hausfreunde
45min
Gotl-Zopf
2h 15min
Rhabarberkuchen
50min
Zwetschkenröster
1u. 30min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Osterpinze
2 godz. 30 min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1u. 20min
Quittenmus
1u. 45min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55min
Kärntner Reindling
2h 40 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min