Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee

Kärntner Had’nkeks mit Traubengelee

3.9 7 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod. 20min.
35 Stück

Suroviny

Füllung - Weintraubengelee
  • rote Weintrauben, kernlos
    1250 g
  • Gelierzucker 2:1
    360 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 TL
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
  • Buchweizen etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
    250 g
  • Mandeln
    60 g
  • Kristallzucker
    60 g
  • Ei (Größe M)
    1
  • Butter in Stücken, kalt
    175 g
  • Buchweizen-Mehl zum Bemehlen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 5 mg
Protein 2 g
Kalorie 663 kJ / 158 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 23.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...