
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung - Weintraubengelee
- 1250 g rote Weintrauben, kernlos
- 360 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
Kärntner Had’nkeks und Fertigstellung
- 250 g Buchweizen etwas mehr Buchweizen-Mehl zum Bemehlen (siehe Tipp)
- 60 g Mandeln
- 60 g Kristallzucker
- 1 Ei (Größe M)
- 175 g Butter in Stücken, kalt
- Buchweizen-Mehl zum Bemehlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 158 kcal / 663 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 23.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kokosbusserl
25hod.
Maronikekse (glutenfrei)
2hod. 50min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2hod.
Omas Kärntner Reindling
2hod. 25min
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5hod. 30min
Omas Hausfreunde
45min
Florentiner mit Mürbteig
1hod. 20min
Apfelbrot mit Dörrfrüchten
4hod.
Marillenmarmelade mit Vanille
1hod. 5min
Gerührter Germgugelhupf
2hod.
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Kärntner Reindling
2hod. 40min