Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9h
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Tortina monoporzione cioccolato e fragole
50 min
Bignè cake
4 godz.
Spongade della Val Camonica
5h
Torta Diplomatica
3 Std.
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 godz. 20 min
Meringata
4h 30min