Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm) + q.b.
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 300 g di latte intero
- 3 tuorli
- 80 g di zucchero
- 60 g di frumina
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Gnocchi di patate
1h 30min
Delizia alla fragola di Plougastel
4 Std. 55 Min
Tartellette alle fragole
1h 20 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Bignè al cioccolato
3h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30min
Cestini di crema e frutta
3h
Crostata classica alla frutta mista
1h 20 min