Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purea di frutta
- 100 g di fragoline di bosco fresche
- 1 - 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di gelatina in fogli, ammolata in acqua fredda per 10 minuti e strizzata
Meringa
- 100 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 50 g di albumi
- 2 - 3 gocce di succo di limone
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- fragoline di bosco fresche, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 686 kJ / 164 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 14.8 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Éclair ciocco-caffé
12h
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Panna cotta al grano saraceno
2u. 35min
Torta di meringa e mousse al cioccolato
6h 30 min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Cheesecake delle feste
4h 30 min
Sorbetto alla mela verde
20 min
Mousse al mango
20 min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h