Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 90 g banha
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 450 g farinha tipo 65
- 1 ovo médio
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada às rodelas
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- 80 g pimento amarelo cortado em tiras
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 3 latas de sardinhas em molho de tomate, escorridas e s/ espinhas
- Orégãos q.b.
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2902.8 kJ / 693.8 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 38.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 906.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Bolachas de aperitivo com Parmesão
50 Min
Bica de azeite
1 Std. 40 Min
Batatas caramelizadas com mel
50 Min
Carne de vaca picante com pera
50 Min
Piza com rebordo recheado
2hod. 30min
Focaccia recheada
3hod.
Clafoutis de tomate-cereja
50 Min
Tortilha de batata, bacon e queijo
50 Min
Scones de queijo cheddar e azeitonas
25min
Pão tibetano “Balep korkun”
1h 30min
Queques de chouriço
30min