Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
- 90 g banha
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 450 g farinha tipo 65
- 1 ovo médio
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada às rodelas
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- 80 g pimento amarelo cortado em tiras
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 3 latas de sardinhas em molho de tomate, escorridas e s/ espinhas
- Orégãos q.b.
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2902.8 kJ / 693.8 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 38.2 g
- Nasycený tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 906.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo salgado de bacon e tâmaras
1h
Empadas de frango
2h
Arroz de tomate e legumes
1h 15min
Pão doce de canela
2u. 40min
Bola doce mirandesa
1j 50 menit
Broa de centeio
3h
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1h 15min
Pudim de pão
45min
Pão mediterrânico de alecrim
1u. 55min
Piza com rebordo recheado
2j 30 menit
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Curgetes recheadas com atum
1h