Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g queijo Gruyère cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 110 g óleo de girassol, mais q.b. p/ untar
- 150 - 180 g bacon em cubos
- 150 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 10 g fermento em pó p/ bolos
- 3 ovos
- 125 g leite
- 150 g tâmaras s/ caroço, cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
- 100 g queijo-creme
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1267.8 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 251.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia recheada
3 Std.
Pão recheado com ovo e tomate seco
1h 30min
Trança recheada com coco
1h 45min
Crumble de alperce e coco
35min
Quiche de húmus com tomate
30 Min
Abóbora espiralizada com salsicha, gorgonzola e noz - TM6
Žádné hodnocení
Bolo de chocolate cozido duas vezes
1 Std. 15 Min
Bola de azeite
2 Std. 35 Min
Tarte de maçã - TM6
1 Std.
Focaccia de alecrim sem glúten
1 Std. 20 Min
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30 Min
Sericaia
1h 30min