Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 g de lait
- 1 gousse de vanille, égrainée et fendue
- 1 brioche fraîche ou rassise, de grande taille
- 3 clémentines
- 80 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 5 c. à soupe de miel d'oranger
- 60 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1928 kJ / 460 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Béchamel au fromage
25 min
Biscuit et son bavarois aux fruits d'été
2h
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 min
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Mini savarins aux pêches
35 min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1h 25 min
Œufs Benedict light
50 min
Cheesecake à la vanille cuit
13 godz. 30 min
Chocolat chaud onctueux
15min
Pancakes ultra moelleux
50 min
Brioche perdue aux pommes, caramel et noix
45 min