Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 6 œufs
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g d'eau tiède
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2525 kJ / 603 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 38.1 g
Alternativní recepty
Gâteau de quinoa au chocolat
2sa 35 dk
Choco-praliné abricot (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
24 Std.
Gâteau tout chocolat
3h 10min
Coq au vin
13 Std.
Décembre - Bûche choco caramel
50min
Moelleux renversé aux pêches
1h 5min
Soufflé à la noix de coco, sauce chocolat
1h
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur
1h
Cake à l'ananas
55min
Gâteau renversé à l'ananas
1h