Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 150 g de sucre en poudre
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 120 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 6 œufs
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le moule
La garniture
- 250 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g d'eau tiède
Le glaçage
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2525 kJ / 603 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 38.1 g
Alternativní recepty
Cake chocolat-poire
1h
Gâteau au chocolat aux cerises
2j 15 menit
Gâteau aux pommes
1h
Gâteau aux clémentines
3 Std. 15 Min
Gâteau à l'orange
1h
Clafoutis exotique aux abricots secs
1h 45 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h
Gâteau noix-chocolat
2u. 45min
Gâteau aux poires et aux amandes
1u. 50min
Gâteau aux pêches
55 min
Quatre-quarts aux poires
55 min
Gâteau fondant aux poires et pépites de chocolat
1h