Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de farine de blé
- 20 g de fécule de maïs, type Maïzena
- 2 pincées de fleur de sel
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'huile de coco hydrogénée bio, coupée en quatre
- 20 g d'amandes en poudre
- 400 g de lait de coco bio
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La garniture
- 40 g de sucre en morceaux
- 1 c. à café de zeste de citron vert non traité, râpé
- 400 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en deux
- 1 c. à soupe de noix de coco fraîche, en copeaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake chocolat-poire
1 godz.
Velouté d'avocat et craquants au sarrasin
50min
Smoothie bowl jaune
2 godz. 20 min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40min
Tiramisu allégé
12 Std. 15 Min
Cheesecake fraise-citron vert
5 Std.
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12 Std.
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5 min
Tarte tatin
1 godz.
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5min
Mojito classique
5 min
Tiramisu poire-speculoos
12 godz. 30 min