Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g de sucre glace maison
- 15 g de sucre en poudre
- 155 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de fleur de sel
- 115 g d'amandes en poudre
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 6 petites poires, épépinées et coupées en deux
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de liqueur d'amande, type amaretto
- 1 bâton de réglisse bio, râpée (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2468 kJ / 594 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Charlotte aux poires à l'ancienne
7 godz. 45 min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Tartelettes aux poires caramélisées
2h 15min
Galette des Rois à la frangipane
2u.
Tarte aux fraises
4h
Tartelettes amandine aux framboises
1u. 20min
Moelleux poire-noisette
45 min
Tarte normande
1h 25min
Pâte sablée
1h 25min
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30 min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2h 10min