Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Stängel Estragon, abgezupft
- 5 Knoblauchzehen
- 180 g Sonnenblumenöl
- 100 g Vollmilch, kalt
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Olivenöl
- 20 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 11032 kJ / 2635 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 275 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Feta-Creme
10 min
Kräuterbutter
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Schnelle Aioli
10 min
Schafskäse-Creme
5 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Aioli, klassisch
10 min