Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
-
3
Stängel Estragon, abgezupft
nebo 2 TL Estragon, getrocknet - 200 g Schmand
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 487 kJ / 116 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Aioli, klassisch
10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 Min
Aioli light
5 Min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Antipasti-Gemüse
30 Min
Kräuter Aioli ohne Ei
20min
Balsamico-Schalotten
19 Std.
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 Min
Zitrus-Aioli
10 Min
Kräuterbutter
10 Min
Olivensauce
10 Min