Zařízení & příslušenství
Paprika-Dip
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 Portionen
Suroviny
-
Petersilie abgezupft6 Stängel
-
rote Paprika geviertelt250 g
-
Aubergine geviertelt250 g
-
Wasser600 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
Zucker1 TL
-
Tomatenmark20 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Cayenne-Pfeffer½ TL
-
Kapern abgetropft20
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
2 g
Kalorie
394 kJ /
94 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ESSEN & TRINKEN 3/2018
45 recepty/-ů
Německo
Německo