Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan plano
- 430 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 2 cditas de levadura seca instantánea (8 g) - 10 g de miel
- 510 g de harina
- 1 cdita de sal fina
- harina de maíz amarillo, para espolvorear
- aceite vegetal, para engrasar
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 2 cdas de semillas de ajonjolí, blancas
- 2 cdas de semillas de amapola
Dip de hierbas y nueces
- 100 g de nuez de castilla, en mitades
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 5 g de estragón fresco
- 10 g de hojas de menta frescas
- 10 g de cilantro fresco
- 10 ramitas de cebollín, cortado en trozos
- 200 g de queso feta, cortado en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porción
- Kalorie
- 17075 kJ / 4078 kcal
- Protein
- 117 g
- Sacharidy
- 403 g
- Tuk
- 214 g
- Vláknina
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6 Std.
Mantequilla de pera con vainilla y jengibre
1h 20min
La Pavlova despeinada
4 Std.
Rendang de res
2 Std. 30 Min
Soufflé de maracuyá
35 min
Quenelles con salsa de berros
2 godz. 45 min
Taquitos vietnamitas
30 min
Garam masala
5 Min
Falafel de chícharo
30 min
Paté de hongos, queso y tomate
40 min
Pasta de curry tailandés
30 min
Hamburguesas de portobello
40 min