Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de masa hojaldre
- crema (18% grasa), para barnizar
- 1 cda de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 100 g de cebolla blanca, en trozos
- 80 g de zanahoria, pelada y en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cda de semilla de mostaza negra
- 20 g de apio, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 350 g de papa, pelada y en cubos (3 cm)
- 100 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos (3 cm)
- 150 g de crema (min 30% de grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2807 kJ / 670.9 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 37.8 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 380.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de carne
40 Min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Shepherd's pie
1 Std. 10 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 Min
Cacerola de papas
1 Std. 10 Min
Pastel de carne con especias (Boboti)
1 Std. 10 Min
Rollos de carne
1 Std. 10 Min
Goulash
1h 40 min
Tarta de espinaca con carne y requesón
1h
Pastel de carne
50min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1h 15min