Dip de lentejas (vegano y sin gluten)
TM6 TM5 TM31

Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

4.7 ( 10 hodnocení )

Suroviny

  • 1 diente de ajo
  • 40 g de ajonjolí tostado
  • 50 g de almendras peladas
  • 1 pizca de comino
  • 30 g de jugo de limón
  • 70 g de aceite de oliva y un poco más para decorar
  • 400 g lenteja
  • 1 cdita de sal
  • 2 hojas hojas de cilantro para decorar

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
427.3 kcal / 1787.7 kJ
Protein
19.4 g
Tuk
20 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
8.8 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sodík
394.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty