Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

4.7 10 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
6 porciones

Suroviny

  • 1 diente de ajo
  • 40 g de ajonjolí tostado
  • 50 g de almendras peladas
  • 1 pizca de comino
  • 30 g de jugo de limón
  • 70 g de aceite de oliva y un poco más para decorar
  • 400 g lenteja
  • 1 cdita de sal
  • 2 hojas hojas de cilantro para decorar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 394.4 mg
Protein 19.4 g
Kalorie 1787.7 kJ / 427.3 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 8.8 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...