Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

Dip de lentejas (vegano y sin gluten)

4.7 10 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 10min
6 porciones

Suroviny

  • diente de ajo
    1
  • de ajonjolí tostado
    40 g
  • de almendras peladas
    50 g
  • de comino
    1 pizca
  • de jugo de limón
    30 g
  • de aceite de oliva y un poco más para decorar
    70 g
  • lenteja
    400 g
  • de sal
    1 cdita
  • hojas de cilantro para decorar
    2 hojas

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 427.3 kcal / 1787.7 kJ
Protein 19.4 g
Tuk 20 g
Sacharidy 46 g
Vláknina 8.8 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sodík 394.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...