Zařízení & příslušenství
Tri-Colour Ginger Rice
Příprava 5min.
Celkový 45min.
5 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Everyday Vegan
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Pineapple parcels
1 Std.
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Vegan Tangzhong Bread
3 Std. 5 Min
Chocolate nougat bars
2 Std. 30 Min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 Min
Soy milk
24 Std. 30 Min
Millet Cakes
1 Std. 5 Min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min