Zařízení & příslušenství
Tri-Colour Ginger Rice
Příprava 5min.
Celkový 45min.
5 portions
Suroviny
-
water1000 g
-
short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)300 g
-
fresh ginger5 slices
-
fresh galangal5 slices
-
rock salt⅘ tsp
-
beetroot juice (see tips)2 tbsp
-
carrot juice (see tips)2 tbsp
-
spinach juice (see tips)2 tbsp
-
olive oil3 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
5 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
45 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Everyday Vegan
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet Cucumber Pickles
48hod. 20min.
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1hod. 40min.
Vegetable liquid stock (TM6)
3hod. 15min.
Vegetable Shumai
45min.
Baked spinach and eggs
35min.
Breakfast sausages
1hod. 5min.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24hod. 40min.
Miso soup
30min.
Asian vegetable soup with tofu
1hod. 30min.
Asian chicken noodle soup
1hod. 35min.
Mushroom Broth
30min.
Almond milk to almond pancakes
30min.