![Tri-Colour Ginger Rice Tri-Colour Ginger Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20E06A36-8B39-429A-B56F-5D12C1ABA077/Derivates/4104d01d-c2be-4fb1-983f-2427a4746291.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g water
- 300 g short-grained brown rice (Japonica rice), soaked overnight (approx. 480 g after soaking)
- 5 slices fresh ginger
- 5 slices fresh galangal
- ⅘ tsp rock salt
- 2 tbsp beetroot juice (see tips)
- 2 tbsp carrot juice (see tips)
- 2 tbsp spinach juice (see tips)
- 3 tbsp olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hakka Yam Abacus
20 Min
Kimchi Sauce
20 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Banh ran (sesame balls)
25 Std. 30 Min
Millet
45 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1 godz. 55 min
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Steamed Chicken Essence
1 Std. 10 Min
Caraway rye bread
18 godz. 20 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 Std. 5 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min