Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
nebo 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 394 mg
Alternativní recepty
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Pasta Primavera
50min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Kabocha Sage Risotto
40 Min
Lemon Risotto
30 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Southwest Quinoa
40 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 min