Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
nebo 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 394 mg
Alternativní recepty
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Minestrone
45 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2u. 45min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Stew
1h 15 min