
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade biscuit
- 150 g bloem
- 40 g suiker
- 30 g cacaopoeder
- ¼ tl zout
- 90 g boter in blokjes, plus extra om in te vetten
- 1 ei, medium (53-63 g)
- bloem om te bestuiven
Cheesecake deeg
- 50 g boter in blokjes, plus extra om in te vetten
Frambozencoulis
- 125 g frambozen
- 50 g suiker
- 1 tl water (volitelně)
Cheesecake vulling
- 380 g witte chocolade in stukken of callets
- 90 g slagroom (ong. 48% vet)
- 500 g roomkaas
- 150 g basterdsuiker
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 tl zout
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 589 kcal / 2464 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan citroen en zwarte thee taart
Žádné hodnocení
Cheesecake (gebakken)
7hod. 20min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1hod. 50min
Zwarte woud kerstbuche
1hod. 30min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3hod. 15min
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Knapperige chocolade stokjes
55min
Baba met rum
Žádné hodnocení
Pruimentaart
1hod. 30min
Zweedse worteltaart
2hod.
Taart van appelcrumble en meringue
2hod.
Gezouten karameltaart
2hod. 40min