Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolade biscuit
- 150 g bloem
- 40 g suiker
- 30 g cacaopoeder
- ¼ tl zout
- 90 g boter, in blokjes, plus extra om in te vetten
- 1 ei, medium (53-63 g)
- bloem, om te bestuiven
Cheesecake deeg
- 50 g boter, in blokjes, plus extra om in te vetten
Frambozencoulis
- 125 g frambozen
- 50 g suiker
- 1 tl water (volitelně)
Cheesecake vulling
- 380 g witte chocolade, in stukken of callets
- 90 g slagroom (ong. 48% vet)
- 500 g roomkaas
- 150 g basterdsuiker
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 1 tl zout
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Žádné hodnocení
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Profiteroles
2h
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Witte chocolade en amandel brownies
1 Std.
Gebakken kaastaart
3h 10min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Japanse kip curry
55 Min