Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g witte chocolade, in stukken of callets
- 1 tl vanillepasta
- 1 snuifje zout
- 3 el gedroogde veenbessen
- 3 el ongezouten, gepelde pistachenoten
- 1 snuifje Himalaya zout
- 1 snuifje gemalen kaneel
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 339 kJ / 81 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Snelle regenboogsalade
10 min
Kruidenboter flatbreads
35min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Drijvende eilandjes
40min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Keine Bewertungen
Amaretti van abrikoos
40min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Aardbeienpudding
2h 10min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Pitabrood
2 Std.