Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aspergesoep met citroen
55min
Vinaigrette van paprika's
Žádné hodnocení
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Minestrone
45min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Karamelijs
Žádné hodnocení
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Citroenkoekjes
Žádné hodnocení
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Gestoomde broodjes
2h 10 min