Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confituur van ananas en gember
40 Min
Appelcake
1h
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Aardappel flatbread
12h
Eenvoudige appeltaart
45 Min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Amandelverslaving
1h
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Appeltaart
1h
Chocolade broodpudding
1h 25min