白牛肉

白牛肉

4.7 22 rating
Příprava 20min.
Celkový 9hod.
4 人份

Suroviny

  • 牛腱肉
    600 克
  • 生抽
    40 克
  • 蚝油 (约5克)
    1 茶匙
  • 20 克
  • 香菜 切末
    15 克
  • 麻油
    10 克
  • 蒜头 切末
    3 瓣
  • 1250 克
  • 干辣椒 去籽,切丝
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.8 g
Kalorie 838.8 kJ / 200.5 kcal
Tuk 4.7 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...