Zařízení & příslušenství
白牛肉
Příprava 20min.
Celkový 9hod.
4 人份
Suroviny
-
牛腱肉600 克
-
生抽40 克
-
蚝油 (约5克)1 茶匙
-
醋20 克
-
香菜 切末15 克
-
麻油10 克
-
蒜头 切末3 瓣
-
水1250 克
-
干辣椒 去籽,切丝2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.8 g
Kalorie
838.8 kJ /
200.5 kcal
Tuk
4.7 g
Vláknina
2.3 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína