Zařízení & příslušenství
啫啫蟹
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
梭子蟹 切块,去除腮洗净350 - 400 克
-
菜籽油50 克
-
蒜头14 瓣
-
麻油5 克
-
生抽5 克
-
葱 切末2 根
-
蚝油20 克
-
糖5 克
-
洋葱 切块40 克
-
大葱 切段40 克
-
料酒20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
992.6 mg
Protein
17.9 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tuk
30.7 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:春天的鲜美
10 recepty/-ů
Čína
Čína