蒜薹炒腊肉

蒜薹炒腊肉

4.1 14 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 55min.
4 人份

Suroviny

  • 腊肉
    200 克
  • 蒸煮用
    1000 克
  • 蒜薹 切段
    150 克
  • 嫩姜
    25 克
  • 红甜椒 切丝
    25 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10 g
Kalorie 1520.8 kJ / 363.5 kcal
Tuk 34.2 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...