Zařízení & příslušenství
蒜薹炒腊肉
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 55min.
4 人份
Suroviny
-
腊肉200 克
-
水 蒸煮用1000 克
-
蒜薹 切段150 克
-
嫩姜25 克
-
红甜椒 切丝25 克
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
1520.8 kJ /
363.5 kcal
Tuk
34.2 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家的味道
80 recepty/-ů
Čína
Čína