Zařízení & příslušenství
蛋炒花菜饭
Příprava 15min.
Celkový 15min.
1 人份
Suroviny
-
白花菜,切小朵300 克
-
胡萝卜100 克
-
蒜头1 瓣
-
黑芝麻油1 汤匙
-
冷冻豌豆 提前解冻50 克
-
蛋 在小碗内打散1 颗
-
葱 切末2 支
-
生抽1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
25.5 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
12.5 g
Sacharidy
47.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一人食
16 recepty/-ů
Čína
Čína