Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé
- 75 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre doux
- 1200 g de poires, coupées en deux dans la longueur
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1498 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 54.8 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Alternativní recepty
Tarte aux abricots et au nougat
2 Std. 20 Min
Tarte aux fruits rouges et mascarpone
1h 30min
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
3h 35 min
Tarte Tatin au gingembre
1 Std. 40 Min
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4 Std.
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4 Std.
Gâteau basqu'ô fraises
1 godz. 45 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Crumble poire-chocolat
55min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30min