Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La mousse de chèvre
- 120 g de mascarpone
- 150 g de crème liquide entière
- 50 g de sucre en poudre
- 180 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
La compotée de fraises
- 400 g de fraises, et quelques-unes pour la finition
- 45 g de sucre en poudre
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1744 kJ / 417 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 35.5 g
- Tuk
- 28.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40 Min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 Min
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 Min
Verrine fruits frais, yaourt et meringue
3 Std. 30 Min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20min
Mousse à l'avocat
15 Min