Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Délice au Carambar
2h 30min
Mousse citron vert-basilic
2h 30min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Mousse à l'abricot
2 Std.
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Mousse aux pommes
40 Min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Crème à la pâte de speculoos
2j 40 menit
Parfait glacé au chocolat
12 Std. 20 Min
Mousse vanille-pomme
7h
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30min