Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 8 nectarines jaunes, épluchées et dénoyautées
- 30 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe d'amandes effilées, préalablement torréfiées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse à l'abricot
2 godz.
Fruits d'été en papillote
20 min
Emulsion d'ananas
15min
Mousse d'abricot aux amandes
Žádné hodnocení
Semifrio pêche-abricot
3h 35min
Bavarois à l'abricot
12h
Crème fraise rhubarbe
1h 30 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2 godz. 40 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Mousse à l'abricot
3h 30 min
Mousse de fraise
4h 15min
Mousse vanille-pomme
7h