
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 70 g d'eau
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- farine de blé pour le plan de travail
- 12 olives violettes en rondelles
- 15 tomates semi-confites
- 150 g de fromage scamorza en petits cubes
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 tranches de jambon blanc en chiffonnade
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 547 kcal / 2299 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 70 g
Alternativní recepty
Baguette roulée aux graines
2hod. 35min
Fougasse aux olives
2hod. 50min
Burger aux légumes et à la mozzarella
3hod. 20min
Focaccia aux fèves, pancetta et pecorino
2hod. 10min
Focaccia aux olives
2hod.
Focaccia aux oignons
2hod. 15min
Gnocchis poêlés aux herbes
1hod. 20min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2hod. 50min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1hod. 50min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2hod.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3hod. 20min