Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de lait
- 5 g de levure boulangère sèche (1 sachet)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'eau
- du sel
- 40 g d'huile d'olive
- farine de blé, pour le plan de travail
- 12 olives violettes, en rondelles
- 15 tomates semi-confites
- 150 g de fromage scamorza, en petits cubes
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 tranches de jambon blanc en chiffonnade
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2299 kJ / 547 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Casse-dents aux amandes
35min
Sacristains aux olives et au romarin
1 godz. 20 min
Fougasse
2h
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Petits sandwichs façon bretzel
2 godz. 30 min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 25 min
Fougasse aux olives
2 godz. 50 min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2 godz. 50 min