
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Topping
- olive oil spray for greasing
- 100 g unsalted butter cut into pieces
- 150 g brown sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 3 - 6 feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)
Cake
- 70 g unsalted butter softened
- 100 g caster sugar
- 200 g plain flour
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground cinnamon
- 150 g milk
- 50 g natural yoghurt
- 1 tsp bicarbonate of soda
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 400.3 kcal / 1681.1 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Sodík
- 174.8 mg
Alternativní recepty
Lolly cake
4hod. 5min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28hod. 15min
Feijoa jelly
27hod. 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1hod. 20min
Feijoa chutney
1hod. 15min
Feijoa crumble slice
1hod. 5min
Feijoa bakewell tart
1hod. 35min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1hod. 5min
Cheese and bacon scones
35min
Fruit scones
30min
Ginger slice
1hod. 35min
Afghan biscuits
25min