Zařízení & příslušenství
Caramel feijoa upside down cake
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 portions
Suroviny
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
174.8 mg
Protein
4.3 g
Kalorie
1681.1 kJ /
400.3 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
12 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Feijoas
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Afghan biscuits
25min.
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1hod. 40min.
Delicious lemon pudding
55min.
Feijoa jelly
27hod. 40min.
Feijoa celebration cake
1hod. 30min.
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1hod. 20min.
Feijoa chutney
1hod. 15min.
Feijoa crumble slice
1hod. 5min.
Jaffa muffin
40min.
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1hod. 25min.
Lolly cake
4hod. 5min.
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1hod. 5min.