Zařízení & příslušenství
Feijoa jelly
Příprava 20min.
Celkový 27hod. 40min.
1 jar
Suroviny
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 jar
Sodík
45.1 mg
Protein
7.7 g
Kalorie
13136.2 kJ /
3127.7 kcal
Tuk
3.2 g
Vláknina
38.9 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
782.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Focus on Feijoas
8 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Plum and cherry paste
5hod. 15min.
Prune and orange stuffing
10min.
Lemon or lime butter
15min.
Citrus salt
35min.
Chilli and apple jelly
4hod. 15min.
Chicken liver pâté
2hod. 20min.
Butter
10min.
Strawberry jam
55min.
Tomato relish
2hod. 10min.
Quince paste
4hod. 10min.
Feijoa chutney
1hod. 15min.
Citrus marmalade
2hod. 20min.