
Zařízení & příslušenství
Feijoa jelly
Příprava 20min
Celkový 27hod. 40min
1 jar
Suroviny
-
feijoas peeled and cut into pieces1000 g
-
piece fresh ginger cut into thin slices3 cm
-
orange zest only, no white pith1
-
lemon juiced1
-
water400 g
-
jam setting sugar according to amount of syrup500 - 700 g
Nutriční hodnoty na 1 jar
Kalorie
3127.7 kcal /
13136.2 kJ
Protein
7.7 g
Tuk
3.2 g
Sacharidy
782.7 g
Vláknina
38.9 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
45.1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on Feijoas
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland