Feijoa jelly

Feijoa jelly

4.1 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 27hod. 40min.
1 jar

Suroviny

  • feijoas peeled and cut into pieces
    1000 g
  • piece fresh ginger cut into thin slices
    3 cm
  • orange zest only, no white pith
    1
  • lemon juiced
    1
  • water
    400 g
  • jam setting sugar according to amount of syrup
    500 - 700 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 jar

Sodík 45.1 mg
Protein 7.7 g
Kalorie 13136.2 kJ / 3127.7 kcal
Tuk 3.2 g
Vláknina 38.9 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 782.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...