Kompatibilní verze
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de gingembre frais, épluché, en tranches (2 mm)
- 4 poires, épluchées, trognon retiré, en morceaux (3 cm)
- 1 citron, le jus uniquement
- 20 g de sucre brun
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g de mûres
- 300 g de lait
- 200 g de crème, env. 18% M.G.
- 75 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'oeufs (moyen)
- 8 tranches de brioche, rassis
- 1 c. à soupe de rhum
- 50 g de beurre
- du sucre glace, pour parsemer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits au beurre
50min
Cheesecake (sans cuisson)
5h 30min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2 Std.
Biscuits chapeau Napoléon
2 Std.
Soupe onctueuse végétarienne
45 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Sauce béarnaise
15 Min
Chilli con carne
40min
Gâteau triple chocolat
2 Std. 30 Min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Cookies aux pépites de chocolat
50min
Pancakes à l'américaine
40min