Kompatibilní verze
Pain Perdu à la confiture de poire, gingembre et mûres
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de gingembre frais, épluché, en tranches (2 mm)
- 4 poires, épluchées, trognon retiré, en morceaux (3 cm)
- 1 citron, le jus uniquement
- 20 g de sucre brun
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 200 g de mûres
- 300 g de lait
- 200 g de crème, env. 18% M.G.
- 75 g de sucre en poudre
- 3 jaunes d'oeufs (moyen)
- 8 tranches de brioche, rassis
- 1 c. à soupe de rhum
- 50 g de beurre
- du sucre glace, pour parsemer
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 87 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette des Rois à la frangipane
50min
Doigts de beignet à la citrouille
1h 30 min
Bolognese de soja et nouilles de courgette
50min
Biscuits au beurre
50min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Risotto
30 min
Délice citronné
50min
Pain de viande
1h 20 min
Tiramisu sans lactose
12h 30min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Cheesecake (avec cuisson)
7h 20min
Pain pitta
2 godz.