Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Amande et sucre glace
- 95 g d'amandes en poudre (pas faite maison)
- 95 g de sucre glace
Dégraissage du bol de mixage
- 300 g d'eau
- 50 g de vinaigre
Meringue italienne
- 75 g de sucre
- 20 g d'eau
- 2 blancs d'oeufs, à température ambiante (65 g)
- ¼ c. à café de colorant alimentaire, en pâte, rouge
Ganache framboise et chocolat blanc
- 75 g de framboises
- 2 c. à soupe de sucre
- 150 g de chocolat blanc, en morceaux
- 100 g de fromage frais à tartiner
Montage
- 20 g de fondant (pâte à sucre), blanc
- 20 g de fondant (pâte à sucre), jaune ou or
- 1 feutre alimentaire noir
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 276 kJ / 66 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 8.3 g
- Tuk
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 6.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Les gaufres de la foire
3u.
Couronne de Pavlova au coulis de framboise, figues et grenade
6u.
Shortbread caramel au beurre salé
2j 25 menit
Gâteau individuel chocolat et fraises
50 Min
Glace à la vanille
12u.
Sucettes
40min
Biscuits au beurre
50 Min
Brownies
50 Min
Frangipane aux poires
1 Std. 30 Min
Cupcakes "cerveaux"
1 Std. 40 Min
Gâteau au chocolat et au caramel beurre salé
3h 15min
Pancakes à l'américaine
40min