Focaccia aux oignons

4.4 23 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
16 morceaux

Suroviny

Pâte
  • 600 g de farine à pain
  • 30 g de levure fraîche émiéttée
    3 c. à soupe de levure déshydratée, émiéttée
  • 380 g d'eau
  • 20 g d'huile d'olive et plus pour graisser
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à café de sel
Garniture
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 40 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 300 - 350 g d'oignons coupés en deux

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Protein 5 g
Kalorie 766 kJ / 183 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...