Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 600 g de farine à pain
-
30
g de levure fraîche émiéttée
nebo 3 c. à soupe de levure déshydratée (12 g) - 380 g d'eau
- 20 g d'huile d'olive, et plus pour graisser
- 1 pincée de sucre
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 - 350 g d'oignons, coupés en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto au basilic
10min
Pain aux cinq graines
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Baguette
3h 45min
Mayonnaise
5min
Sauce hollandaise
25min
Confiture à la fraise
1h 5min
Sauce béarnaise
15min
Crackers au fromage
2h 30min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min
Pain pitta
2h
Pâte de base pour pain
24u. 5min