Kompatibilní verze
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée levée
- 220 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de beurre doux ramolli, en morceaux
- 1 pincée de sel
La garniture et la finition
- 100 g de beurre doux, froid et coupé en très fines lamelles
- l'eau
- 120 g de sucre en poudre
- 1 ½ c. à café de cannelle en poudre
- 100 g de pâte d'amande
- 80 g de graines de potiron
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1103 kJ / 263 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Biscuits italiens aux fruits secs
35min
Pains turcs
2h 15min
Brioches à la confiture de prunes
2 Std. 20 Min
Angel cake au citron
1h 5min
Macarons d'Amiens
1 godz. 45 min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pains au zaatar
1h 55min
Kardemummabullar
5 godz.
Nonnettes au cassis
1 Std. 40 Min
Schiacciata aux raisins
2h
Patoudas (biscuits fourrés aux fruits secs)
1h 10min
Biscuits au café
1h