Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée au chocolat
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, et un peu pour le moule
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- farine de blé, pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
L'émulsion chocolat café
- 20 g de café en grains
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2539 kJ / 609.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entremets façon tiramisu
5h
Cheesecake aux pommes
3 Std. 30 Min
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1h 15min
Gâteau au café et à la vanille
5 godz. 15 min
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Mille-feuille à l'ananas
3h 15min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Cheesecake polonais
1 Std. 30 Min
Cheesecake praliné
4h
Flan pâtissier au chocolat
3h
Délice chocolat-coco
1 Std. 30 Min