Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte sucrée au chocolat
- 80 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, et un peu pour le moule
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- farine de blé, pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 20 g de cacao en poudre
L'émulsion chocolat café
- 20 g de café en grains
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 60 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2539 kJ / 609.8 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Gâteau à la vanille et aux amandes
3 Std. 30 Min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Opéra
24 Std.
Tarte chocolat caramel
2 Std. 15 Min
Tartelette orange-pistache
1 Std.
Tartelettes choco-raisins
1 Std.
Charlotte au café façon tiramisu
12h 45min
Tarte au chocolat et noix du Périgord
1 Std. 15 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Tarte poire-chocolat
55 Min
Bouchées chocolat et noix
25 Min