Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Peterli, Blätter abgezupft
- 10 Stängel Schnittlauch, in Stücken (3 cm)
- 1 Zweigchen Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 1 TL Salz, nach Belieben
- 1 Prise Pfeffer, nach Belieben
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Cocktailsauce
5 Min
Thonmousse
5 Min
Café-de-Paris
30 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Eier-Tatar
35 min
French Dressing
15 Min
French Dressing
20min
Wurst-Käse-Salat
10 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 Std.
Chnoblibrot
15 Min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 Std.