Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zubereitung
- 30 g Sbrinz in Stücken (ca. 2 cm), zum Bestreuen
Teig
- 300 g Wasser
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 20 g Rucola
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 500 g Halbweissmehl
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Olivenöl
Kräuterbutter
- 1 Bund Petersilie (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 3 Zweigchen Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Butter, weich
- 1 Bund Schnittlauch (ca. 20 g), fein geschnitten
- ½ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1533 kJ / 366 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 17 g
Alternativní recepty
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Brownies
45 min
Hamburger mit Coleslaw
40 min
Schoggichüechli
45 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Zitronenroulade
3h
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Berner Zopf
1 godz. 45 min