Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 300 g Mehl
- 2 gestr. TL Backpulver
- 400 g Stachelbeeren, grün und rot gemischt
Baiser und Fertigstellung
- 5 Eiweiß
- 1 Prise Salz
- 200 g Zucker
- 40 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1629 kJ / 389 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 112 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mohnstollen
26 Std.
Stachelbeer-Streuseltaler
1h 45min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1 Std.
Rhabarber-Streuselkuchen
2h
Stachelbeer-Schmand-Kuchen
1h 40min
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 Std. 20 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Tortenboden
45min
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 Std. 10 Min
Himmelstorte
1h 40min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 Std. 30 Min