
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de agua
- 2 cdas de sal fina
- hielos los necesarios
Ejotes
- 200 g de ejotes sin puntas
Espárragos
- 200 g de espárragos verdes sin rabo
Brócoli
- 200 g de brócoli en floretes
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 149 kcal / 625 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 10 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Ensalada de betabel
1hod. 10min
Ensalada de nopales
20min
Alcachofas con aderezo de ajo
1hod. 15min