Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un 1 c. à soupe pour huiler
- 200 g d'eau chaude du robinet
- 60 g d'épinards frais
- 150 g de mozzarella "spécial cuisson" en dés
- du sel
- du poivre moulu
- du paprika
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1945 kJ / 462 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 min
Poulet mariné et pain pita
2 Std. 50 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50 min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pita à la dinde façon kebab, sauce blanche
35min
Pide au bœuf et à la mozzarella
2 Std. 50 Min
Naans au fromage
2 Std. 25 Min
Buns au brie et à la truffe
2 godz. 55 min
Boulettes de poulet, sauce au fromage blanc
20 min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 Std. 15 Min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min