Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un 1 c. à soupe pour huiler
- 200 g d'eau chaude du robinet
- 60 g d'épinards frais
- 150 g de mozzarella "spécial cuisson" en dés
- du sel
- du poivre moulu
- du paprika
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1945 kJ / 462 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2h 15min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Buns au brie et à la truffe
2h 55min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1h 50min
Mini-calzones champignon-ricotta
2h 15min
Pains au beurre d'herbes
1 godz.
Pide au bœuf et à la mozzarella
2hod. 50min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1h 30min
Mantì (ravioles turques au bœuf)
45 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15min
Batbout au fromage
30 min
Pizza lahmacun à la turque
1 godz.