Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de feuilles de persil frais
- 200 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- ½ piment épépiné, émincé très finement (volitelně)
- 8 filets de dorade grise
- 30 g d'huile d'olive
- 100 g de concentré de tomate
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson maison
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de carottes, coupées en tronçons
- 150 g de navets, détaillés en cubes
- 300 g de patate douce, détaillée en cubes
- 300 g de chou, finement émincé
- 180 g de poivron rouge, taillé en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2060.8 kJ / 491.3 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 9.8 g
- Sodík
- 703.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9 godz. 15 min
Mafé au poisson
1h 5min
Maquereau mariné à la tomate, granola au cumin
3h 30min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4 godz. 45 min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2 godz. 50 min
Poulet yassa
12h
Brochettes merguez-abricot
50min
Bar façon thaïe
35min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Filet de dorade grise à la normande
1h
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 godz. 35 min
Tajine de daurade au citron confit
40min