Kompatibilní verze
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Pork Chops with Orange
2sa 25 dk
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Seafood Risotto
40 Min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min