Kompatibilní verze
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
nebo ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.9 g
Alternativní recepty
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Asparagus and Mango Salad
35min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Italian Crusted Lamb
5 Std.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min