Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 200 - 250 g mozzarella, drained, cut in pieces (2 cm), to taste
-
2
tsp dried instant yeast
nebo 20 g fresh yeast, crumbled - 450 g strong wholemeal bread flour, plus extra for dusting
- 250 g water, warm
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
Topping and Assembly
- 20 pitted black olives, halved
- 2 roasted red peppers, preserved, thinly sliced (1 cm)
- 2 red onions, small, thinly sliced (5 mm)
-
190
g red pesto, homemade (see tip)
nebo 1 jar red pesto (190 g jar) - 1 jar artichoke heart, in oil (1 x 280 g jar), drained, quartered
- 2 Tbsp toasted pine nuts
- balsamic glaze, for drizzling
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1009.1 kJ / 241.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 26.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 286 mg
Alternativní recepty
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Crispy Breaded Fish
35 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Middle Eastern Aubergine Pies
2h
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Sweet Potato Doughnuts
1h
Kale Biscotti
1h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1h 35 min
Chocolate Digestives
1h 10min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min