Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g de carottes, coupées en tronçons
- 3 œufs
- 120 g de lait ribot
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- beurre, pour les moules
- 10 cubes de fromage à pâte pressée, type Petit Breton
- ½ c. à café de graines de cumin
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 420.2 kJ / 99.1 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Curry de potiron aux crevettes
55min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2h 15min
Puddings au cœur parmesan-tomate
50 Min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 Std. 10 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2h 15min
Cake au surimi et à la courgette
1h 5 phút
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Muffins petits pois, menthe et comté
45 Min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Muffins courgette et muffins saumon
45 Min