Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 921 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1h 15min
Gratin de fenouil
35min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3h 15min
Tartinade de champignons amande-muscade
20min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Flans de poireau
35min
Tourte aux champignons et poulet
2 godz. 15 min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Flan express au roquefort
30 Min