Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 921 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flan de patate douce aux épices
55min
Chou-fleur en soufflé
55min
Flans de poireau
35min
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Flan d'épinard
45min
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Flan d'aubergine
1h
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Tarte au poivron et chèvre frais
1h 15min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min