
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 克 水
- 1 个 草果
- 10 克 姜 切片
- 20 克 京葱 切段
- 1 根 桂皮
- 10 个 八角
- 5 克 山奈
- 1 片 香叶
- 1 汤匙 五香粉
- 1 汤匙 花椒
- 20 克 冰糖
- 2 茶匙 盐
- 50 克 料酒
- 80 克 生抽
- 40 克 老抽
- 1 个 猪肚 约400克,洗净(见要诀)
- 20 克 麻油
- 适量 新鲜香菜 装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 246 kcal / 1032 kJ
- Protein
- 17.7 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Vláknina
- 3.5 g