Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 克 猪里脊肉 ,切片
- 100 克 猪肝 ,切片
- 3 茶匙 料酒
- 2 茶匙 淀粉
- 6 个 虾仁 ,去虾线
- 2 ½ 茶匙 盐
- 800 克 高汤
- 1 片 姜
- 6 块 油豆腐 ,一切二
- 1 汤匙 花生酱 ,用2汤匙温水调开
- 1 汤匙 番茄酱
- 3 汤匙 沙茶酱
- 3 瓣 蒜头 ,切末
- 1 茶匙 糖
- 1 汤匙 生抽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 200 克 粗面条 ,提前煮好备用
- 100 克 青菜 ,切块
- 1 支 葱 ,切葱花,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3899.5 kJ / 931.5 kcal
- Protein
- 55.2 g
- Sacharidy
- 102.2 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 3 g